Over

DJ Arnox

Arnoud Faber is geboren en opgegroeid in Haarlem, daar is hij in zijn jeugd in contact gekomen met Irene Moors bij een wijkcentrum waar zij de kinderen in de zomervakantie gingen vermaken. Irene deed ook wat met een band en daardoor de liefde voor muziek gekregen. Niet het spelen van een instrument, maar het meer en meer luisteren naar muziek.

Na zijn middelbare schoolopleiding is hij via de horeca in de verkoop van audio terecht gekomen. Sinds 2009 op school werkzaam als conciërge en daar verzorgt hij de muziek tijdens de pauze, sport evenementen en feesten.

Een aantal jaren geleden is hij Vince Collet tegen gekomen en vanaf dat moment steeds vaker met hem op pad gegaan om zijn geluid te verzorgen. Ook komt het voor dat er meerdere zangers op een evenement aanwezig zijn waarvoor hij dan ook het geluid regelt.

In de 4 á 5 jaar dat hij het geluid doet voor Vince is er aan zijn zijde veel veranderd, Hij heeft inmiddels veel apparatuur vervangen om steeds betere kwaliteit te kunnen leveren. Tevens heeft hij een bus met leuke en opvallende reclame laten bedrukken zodat het een mooie uitstraling heeft en lekker opvalt. Professionele foto’s laten maken door Vivenco Photography die hier te downloaden zijn.

Naast dat hij veel met Vince Collet op stap is kan men DJ Arnox ook boeken voor een gezellig feestje zonder artiest.